Free sex chat phillipines mobile - Video sex tebaru mak datin dgn gigolo

Dia jemput aku duduk disofa dan memulakan perbualan bertanya keje kat mana, anak berapa dan sebagainya.Aku mula geram bila dapat lihat lurah antara breast dia begitu cantik sekali dan tetek dia sesungguhnya begitu besar sekali (boleh lemas aku wehh).beranikan hati minta kebenaran untuk duduk disebelah dia dan dia hanya tersenyum dengan permintaan aku..

Berhari-hari kadang-kadang berminggu-minggu Datuk Firdaus tidak balik ke rumah.

Bila balik ke rumah dia terus tidur kerana terlalu letih.

aku geram sebab kalau boleh aku nak jilat air pantat dia…tapi kena tunjuk baik jangan gelojoh…selepas kissing aku start jilat badan dia bermula dari tetek dia, puas aku nyoyot sambil aku geselkan batang aku celahh-celah pantat dia.dah mula berdengus bila aku sampai kebahagian pantat dia…mmmm..begitu jelas sekali dan cantik sekali pantat dia bila aku sudah berada dicelah kangkang dia…aku suruh dia buka kangkang luas-luas supaya mudah aku untuk menjilat pantat dia…mmmmm..

aku terus jilat pantat dia yang penuh dengan air dia…dan sedut air yang mengalir.merengek kesedapan dengan matanya nampak dalam keadaan stim…terus mainkan lidah aku dicelah2 pantat dia sambil mencari biji kelentit yang aku idamkan dan aku gentel sepuas2nya.berada di dalam kesedapan sampai terangkat-angkat bontot aku kerjakan.mani dia mengalir dengan banyak bila aku jilat tanpa henti..(favourite aku tuh)..ahhhhh..ahhhh.sayang…dalam lagi..

Kalau saya forwardkan email berunsur nasihat, keagaaman, motivasi, lambatttttttttt jer nak buka dan baca email tu, ada jugak yang terus delete tanpa baca..

Tapi kalau headingnya “NENEK DITANGAP KHALWAT DENGAN REMAJA 18 TAHUN” atau “GADIS GILA SEKS”, wahhhhhh, cepat ajer email itu dibuka..

Ingat, di akhirat kelak anda akan ditanya tentang amalan dan ibadat anda..

Janganlah nanti di sana anda menyesal kerana “mengforwardkan” keaiban dan cerita2 gossip yang anda sendiri tidak tahu benar atau salah kepada rakan2 anda..

Datin Salina mendengar saja cerita kawan-kawannya itu.

Tags: , ,